top of page

Introduksjonskurs til stisykling

Stisykling altså - det er sååå lett å bli hekta. Vi arrangerer kurs med introduksjon til stisykling jevnlig fra august og utover sommeren og høsten. Frihelg eller ferie med artig og fartsfylt aktivitet?

Opp, frem og ut. Bakkene er tunge og det kjennes i beina. At det er elsykkel hjelper godt på for å ha krefter igjen på toppen. Belønningen venter der terrenget flater ut og turen nedover starter. Finner flyten. Kropp, sykkel, sti og hindringer får sin egen rytme. Når det "sitter" kan du samtidig nyte frisk luft og fantastisk utsikt.

 

For å oppnå flyt gjelder det, som på flate grusveier, å holde farten oppe. Men på en smal, svingete sti er det tekniske aspekter som øker vanskelighetsgraden – og det morsomme med terrengsykling – vesentlig. Da er det viktig å få noen tips og triks underveis for så å kjenne på adrenalin-rushet som strømmer gjennom kroppen, og tilfredsheten etter å ha jobbet hardt.

Det er disse tips og triks vi kommer til å gi deg på vårt 2 dagers introduksjonskurs til stisykling. Vi utfordrer deg til større mestring og mer glede. Kurset er også egnet for de som har syklet litt sti tidligere, men egentlig aldri har tenkt på teknikken sin.

Du skjønner tegninga hvis du ser Jonas Heiland (Bodø Terrengsykkelklubb) sin film på Facebook. 

Påmelding / info: Telefon + 47 901 92 636 eller post@opplevnord.no.

Kurspris: 2 990 kr. inkl. leie av elektrisk fulldempet terrengsykkel.

Minimum antall deltagere: 2.

Grupper på minimum 5: Dato og pris etter avtale.

Instruktører: Våre instruktører er aktive syklister med gjennomført Norsk MTB Instruktør Guide sertifisering Nivå 1.

Bodømarka Skautua.jpg
Løpsfjellet.jpg
bottom of page