Introduksjonskurs til stisykling

Vi sender våre guider på kurs i juni og arrangerer kurs jevnlig fra midten av juni og utover sommeren. Frihelg eller ferie med artig og fartsfylt aktivitet? Bli med da vel!

Stisykling altså - det er sååå lett å bli hekta. Sommer som vinter.

 

Opp, frem og ut. Bakkene er tunge og det kjennes i beina. At det er elsykkel hjelper godt på for å ha krefter igjen på toppen. Belønningen venter der terrenget flater ut og turen nedover starter. Finner flyten. Kropp, sykkel, sti og hindringer får sin egen rytme. Når det "sitter" kan du samtidig nyte frisk luft og fantastisk utsikt.

 

For å oppnå flyt gjelder det, som på flate grusveier, å holde farten oppe. Men på en smal, svingete sti er det tekniske aspekter som øker vanskelighetsgraden – og det morsomme med terrengsykling – vesentlig. Da er det viktig å få noen tips og triks underveis for så å kjenne på adrenalin-rushet som strømmer gjennom kroppen, og tilfredsheten etter å ha jobbet hardt.

Det er disse tips og triks vi kommer til å gi deg på vårt 2 dagers introduksjonskurs til stisykling. Vi utfordrer deg til større mestring og mer glede. Kurset er også egnet for de som har syklet sti tidligere, men egentlig aldri har tenkt på teknikken sin.

Påmelding / info: Telefon + 47 966 27 525 eller post@opplevnord.no.

Kursplan: Datoer for kurs settes senest 07. juni. I utg. pkt. lørdag og søndag utvalgte helger.

Kurspris: 2 900 kr. inkl. leie av elektrisk hardtail terrengsykkel (tillegg på 400 kr. hvis vi har ledig fulldempet til deg).

Minimum antall deltagere: 3.

Max antall deltagere pr. instruktør: 6.

Grupper på minimum 6: Dato og pris etter avtale.

Instruktører: Våre instruktører er aktive syklister med gjennomført Norsk MTB Instruktør Guide sertifisering Nivå 1.

Løpsfjellet.jpg