top of page

FN kalenderen - 3. juni - verdens sykkeldag.

Vi feirer med 50 % rabatt på alle leiepriser!

Citybike.jpg

Gode vilkår for gode folk:

 • Du må gjøre bestillingen online her hos oss på https://app.bikerentalmanager.com/book.html?shop=opplev
   

 • Leien må starte 0900 den 03. juni og leieperioden må være 1 dag.
   

 • Du må hente sykkelen hos oss i Prinsens gate ved Skagen Hotel i Bodø sentrum 02. juni mellom kl. 1900 - 2000.
   

 • Du må levere sykkelen hos oss i Prinsens gate ved Skagen Hotel i Bodø sentrum 03. juni mellom kl. 2200 - 2300.
   

 • Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, gavekort eller rabatter.
   

 • Leien betales med bankkort i bestillingsløsningen (har du ikke kort kan du fullføre bestillingen uten å legge inn kortopplysninger og sende leiebeløpet på VIPPS til nummer 574720 med en gang).
   

For å få rabatten må du i steg 3 av 5 i bestillingen - nederst i høyre hjørne (der det står PROMO/ VOUCHER/ GIFT CARD CODE) - fylle inn rabattkode Sykkeldag2020. Stor S, ingen mellomrom!

Hvis hente- og leveringstidspunkt er vanskelig for deg så kan du legge inn en kommentar og et ønske i NOTES feltet på samme steg i bestillingen så ser vi hva vi får til. Husk å velge hjemstørrelse også om du ikke tar med egen. Ønsker du leie en 16 liters ryggsekk designet for sykling og / eller et Walkie Talkie sett så bestiller du den i samme handlevogn.

Hjelm, regnponcho, refleksvest,  lader, lappesaker og verktøy er alltid inkludert. Bagasjevesker kan du få med til alle sykler unntatt eMTB. Velg hjelm og vesker under "Extras" i bestillingen om du skal ha det. Elsyklene har en rekkevidde på 60 - 120 km, en opplading tar ca. 4 timer fra tomt batteri - du rekker 2 runder... :-)

Så - nyt en dag i det fri. Bysightseeing, picnic, Bodømarka, Keiservarden, Kjerringøy - god sykkeltur!

Våre Covid 19 tiltak kan du lese om her.

FNs generalforsamling har vedtatt at sykkelen skal markeres med en egen dag i FN-kalenderen. Verdens sykkeldag gir oss mulighet til å verdsette sykkelens rolle i å fremme god folkehelse og å utvikle bærekraftige byer.

FN oppfordrer gjennom dagen alle FNs medlemsland å tilrettelegge for en sykkelkultur i samfunnet for å styrke fysisk og mental helse og velvære.

Gode grunner til å feire verdens sykkeldag:

 

 • Sykkelen er et enkelt, rimelig, pålitelig og miljøvennlig transportmiddel.

 • Samspillet mellom sykkel og syklist lar det sosiale og kreative blomstre og lar syklisten være oppmerksom på miljøet rundt seg.

 • Sykkelen er et symbol på miljøvennlig transport og sender et positivt budskap for å fremme bærekraftig forbruk og produksjon.

JG 1.jpg
bottom of page