top of page

Mannskapet og båtene

Ola Sakshaug

Tom Antonsen

Jens Petter B. Holm

Seil Nord - det er Ola Sakshaug, Tom Antonsen og Jens Petter Beranek Holm. Alle aktive seilere i flere år på tur og i regatta.

Målet vårt er å gi deg en reise med natur, dyreliv og seilingens utfordringer – med utgangspunkt i Bodø og den vakre skjærgården vi har her. Området vi beveger oss i strekker seg fra Helgeland til Lofoten. Hva med et seilintrokurs på 1 dag? Båtene våre ligger ved moloen i Bodø, og vi kan garantere en flott opplevelse. Vi har to båter klare til nye opplevelser:

S/Y Julie - 34 fot

S/Y Julie er en Dufour 34 E Performance. 2009-modell.


Båten er en godt utstyrt seilbåt: 29 HK motor, foldepropell, ankervinsj foran, ekstra batterier, ekstra vanntank, varmtvannsbereder, dusj ute og inne, rullegenoa, storseil med 2 rev, spinnaker, komfyr med 2 bluss og stekeovn, 12 V kjøleboks, cockpitbord, redningsvester, 4 KWdieselvarmer, autopilot, kartplotter og VHF radio og badeplattform.

Ta en titt!

Du kan bevege deg i bildet med musen eller piltaster. Trykk på interessepunkter for ytterligere informasjon (!)

Bildegalleri:

Chill - 18 fot

Chill er en Seascape 18 seilbåt/-jolle fra 2017. Halve lengden, 10 % av vekta men seilmessig samtidig lik en stor båt – våt og fartsfylt moro! Godt utstyrt:


2 hevbare ror, senkekjøl, lukket kabin med 2 benker, usenkbart skrog, påhengsmotor, fathead storseil, liten fokke, gennaker, karbon baugspyd, karbon mast og bom, kartplotter, Tricolor lanterne i mast og fastmontert VHF med antenne i mast.

Bildegalleri:

Alle foto: Tom Antonsen, HTS Media

bottom of page