Sykle - til snorkling i Saltstraumen!

Fra Bodø er det ca. 30 km til Saltstraumen der vi finner NORD & NE dykkesenter. Sykkelturen starter i sentrum og følger småveier og gang- og sykkelsti frem til "gamleveien" møter FV17 "Kystriksveien" ved Godøystraumen. Da er det bare noen små km til vi er fremme og skifter til snorkling - mens elsyklene settes på lading.

NORD & NE skriver:

 

"SNORKLING I HEFTIGE STRØMMER".

 

Vi følger strandlinjen, hvor du kan se tangen blafre i strømmen under deg, fiskestimer, fargerike bunnvekster og er du heldig, en steinbit. Vi er nøye med å velge snorklesteder som ikke tar oss ut i de store hvirvlene, skipsleien eller de sterkeste strømmene.

 

Alt du behøver inngår; tørrdrakt, svømmeføtter, maske, snorkel, hette og hansker. Men du må ta med deg varme klær for å ha under tørrdrakten, f.eks et lag ull eller to avhengig av hvor frossen du er.  Du får informasjon om hvordan utstyret brukes, teknikker for snorkling, håndsignaler, hvordan komme i og ut av båten, sikkerhet og litt om dyrelivet du kommer til å se under snorklinga. Guide er med i vannet, og båten er alltid i nærheten dersom noen vil opp av vannet før de andre. Anbefalt nedre alder 12 år, pga. de minste tørrdrakter vi har er voksen XXS. Vi behøver minst 3 personer for å arrangere en tur, og vi tar med max 6 i båten i Covid-19 tider for å kunne holde sikker avstand.

Etter denne opplevelsen er det et sterkt behov for påfyll av energi, så vi spiser lunch på Saltstraumen Hotell før vi sykler tilbake.

Kontoradresse

Opplev Nord AS

Konrad Klausens v. 4A

8003 Bodø, Norge

Besøksadresse

Opplev Nord AS

Moloveien 9, Molostua

8003 Bodø, Norge

Kontaktinfo

Telefon + 47 966 27 525

Epost post@opplevnord.no

Org. nr. 923 241 892 MVA