top of page

5 eller 7 dagers tur i Svartisens rike

Sandhornøy.jpg
20210604_191951.jpeg

I sommer kan du velge mellom to ulike turer i Svartisens rike: en med varighet på 5 dager, og en lengre tur på 7 dager. Begge turene har oppstart i Bodø. Turen på syv dager vil ha samme innhold som den kortere turen, men her vil du i tillegg returnere til Bodø. Sykkelleie, bagasjetransport, overnatting og måltider er inkludert. Turene arrangeres av Kystriksveien opplevelser sammen med Meløy Adventure og Opplev Nord.

5 dagers sykkeltur.

Oppstart hver torsdag mellom 8. juni og 24. august.

I denne pakken inngår flotte naturopplevelser med gode elsykler – men også en variasjon av friluftsaktiviteter. I fem dager er du tett på den mektige naturen i Meløy. Her kan du oppleve fantastiske Glomfjellet, bli med på brevandring på Svartisen eller topptur til Rødøyløva.

På denne turen sykler du på egenhånd, men bagasjen din blir fraktet for deg. Meløy Adventure er ditt lokale vertskap som tilrettelegger for de opplevelser du ønsker å delta på. Meløy Adventure leverer både overnatting, sykler, aktiviteter og tar hånd om bagasjefrakt.

Det enkleste for deg vil være å starte turen i Bodø om du kommer med fly eller tog.

7 dagers sykkeltur.

Oppstart hver torsdag mellom 8. juni og 24. august.

 

Denne turen varer i syv dager, og starter og ender i Bodø. Med unntak av de to siste dagene, hvor du returnerer til Bodø, er den lik 5 dagers sykkeltur i Svartisens rike. I tillegg kan du på denne turen velge mellom ordinære sykler og elsykkel.

I syv dager er du tett på den mektige naturen i Bodø og Meløy. Her kan du utforske fantastiske Glomfjellet, bli med på brevandring på Svartisen eller topptur til Rødøyløva. På slutten av turen får du oppleve Saltstraumen på nært hold.

Du sykler du på egen hånd, uten guide, men bagasjen din blir fraktet for deg. Meløy Adventure er ditt lokale vertskap som tilrettelegger for de opplevelser du ønsker å delta på. På denne turen er vår samarbeidspartner Opplev Nord AS i Bodø, som blant annet sørger for å levere gode kvalitetssykler.

Begge pakkene kan bestilles på epost til Opplev Nord AS eller telefon 901 92 636 - ta kontakt så ordner vi det derfra.

7 - dagers tur kr. 10 950 (tillegg enkeltrom kr. 2 940). Fullstendig informasjon finner du her.

5 - dagers tur kr.   8 450 (tillegg enkeltrom kr. 1 960). Fullstendig informasjon finner du her.

bottom of page