top of page

Vilkår

1. Bestilling.

Du kan bestille online hos oss på www.opplevnord.no eller på epost til ola.sakshaug@online.no / telefon + 47 901 92 636.
 

2. Betalingsbetingelser.

Online bestilling på www.opplevnord.no betales på forhånd med sikker betalingsløsning fra Stripe. Andre bestillinger betales i henhold til mottatt faktura – normalt 30 dager på forhånd.

3. Avbestillingsvilkår.
 

Avbestilling skal skje skriftlig på epost til ola.sakshaug@online.no eller på telefon + 47 901 92 636.

 

Sykkelleie.

Vi belaster et avbestillingsgebyr på 100% hvis bestillingen kanselleres 4 dager eller mindre før leieperioden. Vi belaster et avbestillingsgebyr på 50% hvis bestillingen kanselleres 14 - 4 dager før leieperioden. Før det belastes kun et gebyr på kr. 100. Vi gir selvfølgelig 100% refusjon om vi på vår side må kansellere av tekniske årsaker.
 

Guidet tur.
Vi tar betalt for et avbestillingsgebyr på 100 % hvis bookingen avbestilles 1 dag eller mindre før begivenheten
Vi tar betalt for et avbestillingsgebyr på 50 % hvis bookingen avbestilles 4 dager eller mindre før begivenheten


4. Forsikring.
Vi anbefaler at du har en personlig reiseforsikring som dekker tyveri av leid sykkel. Alle aktiviteter foregår for egen regning og risiko. Vi garanterer den tekniske kvaliteten på vårt utstyr og en opplæring i bruk av det spesifikke utstyret. Sykkelferdigheter og kunnskap om trafikkregler er ditt eget ansvar. Ved å bekrefte en bestilling bekrefter du også at du har disse ferdigheter og denne kunnskap.
 

5. Sykkelleie.
Leie av sykkel betyr at du tar det hele og fulle ansvar for å holde sykkelen låst når den ikke er i bruk. Der det er mulig skal sykkelen låses fast til et fast objekt eller oppbevares innendørs i låst rom. Tyveri og/eller skade medfører fullt erstatningsansvar for reparasjon eller erstatning av sykkel og ekstrautstyr. En separat leiekontrakt må signeres ved utlevering av sykkel.

6. Kontaktinformasjon.
Opplev Nord AS, Konrad Klausens vei 4A, 8003 Bodø
Telefon: + 47 901 92 636
Epost: ola.sakshaug@online.no

Organisasjonsnummer. 923 241 892 MVA

bottom of page