top of page

Introduksjonskurs til seiling

Har du lyst til å lære å seile?


Bodø Seilforening arrangerer hvert år i Mai seilkurs. Vi deltar selv på disse kursene som instruktører, og vi anbefaler å melde seg inn i seilforeningen. 

Fikk du ikke anledning til å bli med på foreningens kurs? Og er du nysgjerrig hva seiling går ut på og ønsker å lære det mest grunnleggende? Vi tilbyr nå introduksjonskurs i regi av Opplev Nord!

Kurset går over to ettermiddager. Vi bruker første ettermiddag på 4 timer med 2 - 3 timer grunnleggende teori. Deretter går vi i S/Y Julie og gjør oss kjent med det vi har gått igjennom - med en liten tur ut på sjøen. Neste kursdag kaster vi loss for en 4 timers seiltur i nærområdet der alle deltagere får anledning til å rullere på de forskjellige mannskapsposisjonene. Kurset er grunnleggende og er perfekt for deg som vil finne ut om seiling er noe for deg, før man tar skrittet å kjøper seilbåt, eller for deg som bare vil ha en flott opplevelse og lære noe nytt.

Pris for dette er kr. 1 600 pr. person såfremt det er fulltegnet med 4 personer. Eventuelt kr. 6 400 for en gruppe på 1 til 3 personer.

Vi tilbyr også seilintroduksjon i vår 18 fots Seascape seiljolle. Chill har alt seilutstyr som en stor båt og er spesielt egnet til å lære mer om seiltrim. Her får du umiddelbar feedback på hva du gjør riktig og hva som blir feil. Opplegget er likt det vi har for seilintroduksjon med SY Julie, bare med annen båt. Pris for dette er kr. 2 200 pr. person såfremt det er fulltegnet med 2 personer. Eventuelt kr. 4 400 for en person.

Bruk kontaktskjemaet for å melde din interesse.

Alle foto: Tom Antonsen, HTS Media

bottom of page