top of page

Skreddersøm - design din egen opplevelse

Skreddersøm er det beste vi vet. For gjester i en gruppe kan vi dra akkurat dit dere ønsker! Når dere ønsker! Kombinert med det dere ønsker!

 

Sail & Dine er ett kult konsept som kan tilbys med variasjoner av transport på tur og retur og valg mellom flere spektakulære spisesteder for å nyte et minneverdig måltid. Alt fra en kort tur i nærområdet, kanskje med vår egen kokk om bord – til ei hel helg hvor vi drar til den ytterste utpost på øya Myken. Seile ut og returnere med sjøfly? En rask RIB til målet og seilbåt tilbake? Kombinere med ei fiskeskøyte? Gi oss utfordringen.

Sail & Ski er et kjent begrep i Nordland. Sammen med en profesjonell guide får du en eksklusiv opplevelse i Salten hvor Sjunkhatten nasjonalpark står øverst på lista. Disse turene arrangeres gjerne i Mars - Mai.

Sail & Climb er tvillingen til Sail & Ski. Bare plassert i sommersesongen med lyse netter og bratte vegger. Sørfugløy er en klassiker - eller kanskje Hamarøyskaftet?

Lofoten er innen rekkevidde på ei lang helg. Det er befriende å legge båten trygt på ei bøye i Buvågen ytterst på Lofotodden etter å ha krysset Vestfjorden. Den beryktede Moskstraumen vil du høre bruset fra når vi tar kvelden. På dag to seiler vi Yttersia, den bratte og ville nordvestsida av Moskenesøya og Flakstadøya – så vakkert at det rører deg i sjela. Neste havn tar vi i sivilisasjonen enten i Nusfjord eller Henningsvær før vi krysser Vestfjorden tilbake til Bodø på dag tre.

Ønsker du hjelp til å "pakke" andre opplevelser med våre? Gi oss et vink og vi skal gjøre det vi kan for å sette sammen en super opplevelse til deg! Bruk kontaktskjemaet nederst og fortell oss hva som frister. Ønsker du eller din bedrift andre opplevelser enn seiling? Vi samarbeider med flere andre opplevelsesbedrifter i Salten. Vi er overbevist om at du finner et eller annet blant våre samarbeidspartnere.

Bruk kontaktskjemaet for å melde din interesse.

Alle foto: Tom Antonsen, HTS Media

bottom of page